29 December 2008

suka-suka tag!

aku kena tag lagi....

*Here are the rules*-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.

7even facts 'bout me:
1. anak sulung dari 3 orang beradik yang kesemuanya pompuan. dpt anak pun pompuan gak...
2. 'teman serumah' dengan Kapok, seorang int. designer.
3. aku adalah seorang ‘cikgu' kira mengira...
4. aku paling boros tang membeli baju dan menan Chem! Tak buleh tahan lah….aduhhhhhh!
5. aku merupakan menantu sulung….asben ku juga merupakan menantu sulung! Dan chem juga adalah merupakan cucu sulung kedua2 belah family!!!
6. peminat lagu-lagu oldies..
7. aku suka makan! Tapi tak suka masak! Buleh gitu??????

6ix unspectacular quirks about me
1. aku takut dengan kucing!
2. aku berani dengan lipas! Hahahahhahaa
3. aku suka mengubah keaslian gambar yang di shoot oleh babah!
4. aku suka cekelattttttt!
5. aku juga suka tido!!!
6. minat membeli buku..dan magazine…even kekadang aku tak baca pun! Hahahahahaa

7even people to be tagged
1. Sue
2. kak aimi
3. zana
4. ayu
5. acik dilla
6. eija
7. achu penna

{kalau korang dah pernah buat, sila lah mcm biasa ye..abaikan ajo!!!!}

Link the person who tagged you:

ini dia org yang bertanggungjawab mengetag aku -------> dok. Catlina

7 comments:

  1. kiter pn sama... sulung.. ahaks

    ReplyDelete
  2. ala yong....aku pun kena tag ke??tag yg lama2 pun aku x terbuat!!!!

    ReplyDelete
  3. adussss....yong mmg tau...suka bg akak homework... hukhuk... terpaksal ku memikir ni...

    ReplyDelete
  4. **yonG
    pA & MA TU AKU BELI SEBAB ADA NAK TENGOK POTRAITURE BABY MA....
    AMBOI AMBOI KORANG:-p

    tAG MENGETAG NI SESEKALI MEMANG SONOK YONG ERK (NGEHNGEHNGEH)

    ReplyDelete
  5. heh sy menantu sulung tapi anak bongsyuuuu..hehe..tq jwb tagku ini

    ReplyDelete
  6. hehe..kena tag lagi..demam tag dah ayu ni..hehe

    ReplyDelete