21 December 2008

Laksa Shack!

saja nak tepek gambor makanan..
bagi perut ni kenyang sikit..kehkehkehekeh
kegemaran aku sekarang ni..
Laksa shack tomyam!



ni apa tah nama menunya...aku tak hengat!


korang lapar??????


21 comments:

  1. hai yong
    s0dap sgt ke laksa ni

    kat penang ni ade ler jugak..
    kat Queensbay maLL
    ade yg kata sedap
    but, most of them kata x sedap
    tu yg x tingin nak try tu

    ReplyDelete
  2. salam yong...
    yong pun pindah umah jugak...
    huhu ramai betul geng2 fp dah pindah umah ek...
    uit laksa shack....
    rindunya nak makan laksa shack..
    menyelerakan sunhhuh piccas itu......

    ReplyDelete
  3. KAK LEH DITAHAN DIBAWAH AKTA ISA
    KERANA MELAKUKAN KESALAHAN, MEMPAMERKAN GAMBAR YANG MEMBOLEHKAN NAFSU MAKAN NAIK MENDADAK

    HAHAHA..
    KAT JUSCO PERDA PON ADA LAKSA GONCANG NEH

    ReplyDelete
  4. yong....
    nengok gambar pun dah meleleh2 air liur yong...semenjak camera baru, gambar2 makin cun seh......

    sedap tak yong...
    zana kalu laksa nie.....yg boleh masuk cuma laksa penang sajork......yg lelain tu masuk dlm paksa.....he he he

    ReplyDelete
  5. amboi yong...
    hang makan laksa shark ka
    menggiurkan

    ReplyDelete
  6. YONG....
    yang ramai2 tu cikgu nya shoot. aku pinjam masuk sini jap
    tadi aku beli lens baru. 18 - 105 MM. aku tengah tunggu stok 50MM F1.8 yang susah nak dapat tuh. aku dengor kat MInes boleh RM320. Kat bangi Rm350. Lens ni kalau buat POTRAIT shuntek. Blur keliling giller. Kalau guna D40 aku ni terpaksa pakai manual. kalau guna hang nyer boleh guna VR.

    ReplyDelete
  7. laksa shack?
    kalau gi JJ balakong tu sure makan kat sini.. hubby suka..

    ReplyDelete
  8. sedapnyer yongg.....
    laksa kegemaran ku....

    tak pernah lagi ni ke laksa shack.. haruss ku cuba nie..

    ReplyDelete
  9. wahhh, mmg sedap dan menarik nampaknya makanan tersebut :)

    ReplyDelete
  10. dgr iklan je aku dah terlit yong...1 hari aku akn pi gaks nak mearsa.laksa shack nie..

    ReplyDelete
  11. waaaa sedapnye.. lapar nie hehehe

    ReplyDelete
  12. sedap tak laksa tomyam ni...penah try makan laksa penang dia...tak kena ngan selera wanie la

    ReplyDelete
  13. Yong, akak lapar la....sedap lak tgk laksa shack nie...mmg terliur lah..

    ReplyDelete
  14. kowang sumer suke laksa ekk? penah jumpe tak org yg tk gemor? Gue ler tu... So, tk terliur Yong ehh! (gaya eksyen sket..)

    Ooo.. hr tur ber-Ym ngan Aimi update psl M&E kawein ekk? sian die tak dpt tgk... kita plak siap melelehX2 lagi.. org yg kawein, kita lak yg sedey... tak malu-lah kita nie Yong.. ahaks!

    ReplyDelete
  15. nyam nyam nyam..dah lama den tak makan laksa nih...kita share boleh???hik hik hik

    ReplyDelete
  16. uih..tayang gambo laksa la pulak.. dahla tgh lapar ni... NAK JUGAK!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  17. terliurnya..
    laksa shack?
    xpenah g makan lagi..
    nak try lorrr...
    cam sedap jerr..
    pic yg 2nd tu aper yerr?

    ReplyDelete
  18. sodap yer yong.....kecur ayaq liyuqq....

    ReplyDelete