28 December 2008

aduh..


ha...
dah start dah aku mengeluhhhh!!

kami baru pulang dari kampung..
balik perak jap..
tak lama pun balik perak..
pasal lepas ni kena balik seremban pulok..
semua duk pakat nak jumpa chem ha...

tapi,
badan sekarang rasa longlainya..
tekak dah mula tunjuk tanda2 perit..
sakit tekak dah nak mai dah...
aduhhhhhhhhh

rasa nak melepet ajo ni...

chow!

9 comments:

  1. musim demam datang lagiiiiiiiiiiii ?

    ReplyDelete
  2. ponat berjalan-jalan ek sampai melepek...sempat lagi tu update blog...ahaks..

    ReplyDelete
  3. samaler saya pom sakit tekak..dah lebih seminggu konon taknak kmn ubat tp ni berlarutan la pulak.. selamat balik kg.. ~~ tcre n slmt thn baru

    ReplyDelete
  4. akak rasa ni mmg musim demam la... taufiq pun demam ni...so plan kami nak ke kuantan cancel.. kalau tak, blh jumpa fliffy sebab dah janji dgn dia nak jumpa kat TC.. hukhuk..takde rezeki betul laa..

    ps: take care yaa...

    ReplyDelete
  5. hm... kena amik ubat cepat2 tu.

    ReplyDelete
  6. yong...sorry x dan reply hang nyer sms
    Phone aku abang aku pinjam since battery dia kong:-)
    okay kedai tu nama dia E. LEKTRIK TINGKAT SATU
    NAIK ESCALATOR MASUK KANAN
    JUMPA KENNY YONG
    TAK DEK KENNY MAK DIA PUN BOLEH KUT TAPI MAK DIA TU MACAM BANYAK YG TAHU JEK. KO MINTA KURANG SIKIT. TAPI KALAU COMPARE KAT ALAMANDA KEDAI KENNY DE BEST, GOOD PRICE. SELAMAT MENJAMU DENGAN MATA TAJAM ERK YONG(NEGHNGEHNGEH)

    ReplyDelete
  7. penat sangat tuh....

    kena banyak minum air suam....

    Take good care dear...

    ReplyDelete