18 September 2008

teman kakak...



kakak bergaya dgn cermin mata itam dia ha..dalam rumah pun nak pakai jugak! :)

bila keluar rumah..kalau cuaca panas terik gitu..mulalah dia meraban menjerit mintak cermin mata dia tu..'bu..panasshhhh!'

"ai rasa glamer seketika lah...muahahahahhaha"

13 comments:

  1. auw!!!! gelemer nye chem yong....leh le geng ngan mia ni...tak tahan okey bace masuk kete panas mintak spek.....sudah ketegori anak dare si chem nie....auwwwww!!! lagi sekali....

    ReplyDelete
  2. hahaha glamernyehhh...pandai melawa dah nih... mesti ikut ibu dia..hahaha

    ReplyDelete
  3. amboi cemp..bergaya hah..kalo abg fir tgk tergoda nieh

    ReplyDelete
  4. oc-cay-lah tu mama... nak elakkan dr paparazzi kena ler pakai sunglass!
    Yong, awak nie mmg `I'm A Daily Blogger' lah... mmg sesueiiii award tur utk awak! he..he..
    tak mcm akak, liat sket nak ngadap tenet. Bila dah rase bersalah, br terhegehX2 meng-update!

    ReplyDelete
  5. glamer u pakai spek..jaga mata okeh!hehe~

    ReplyDelete
  6. 1st nk cakap...kaler dinding umah kita samalah..hehehe

    aduh,anak dara nih.dah pandai bergaya seh...kalo kakak dina kan, pakai kejap je,pastu campak..tah apa2 tah...kekeke

    ReplyDelete
  7. sungguh up to date la anak daramu ni yong, pandai melawo, haritu dah suruh ikat rambut, ni nak spek hitam plak.. pasni apa plak yer.. handbag? lipstik? hehehe dah besar mesti vogue ni

    ReplyDelete
  8. keh..keh lawak lah chem ni..yong, tiba2 kak iena teringat citer makcik berta, bwg putih bwh merah tu..
    teman chem p maner tu??yong, baju raya dah settle ker??

    ReplyDelete
  9. glamer sungguh lorr!!!!cepatnyer yong hapdet blogg...nie mesti kes x ada class erk...pandai bergaya ank daramu iteww!!!vouge gitew!!!

    ReplyDelete
  10. kecik2 dah de spec.. takpe kakak dak pompuan, kene pandai melawa!!

    ReplyDelete
  11. budak sekarang memang pandai melawa kan

    ReplyDelete
  12. salam yong..
    wah3! ni dia anak yong yang gemar melaram.. ikut sapelah tu ye? mama dia kuat melawa jugak ni.. tu ngikut kat chem ni..
    yong raya mana tahun ni? kak t balik kg kak t dulu, then balik kg hubby di kelate. kg kak t area sini je.. 1/2 jam drive keta pun dh sampai.. my sil nak kawin raya ke 3 nanti..
    selamat menjalani ibadah berpuasa untuk hari ni yong..
    sempat ke masak berbuka puasa petang nanti?
    selamat berbuka malam nanti ye!!
    tq sudi singgah di page kak t tue...

    ReplyDelete