19 September 2008

selamat segalanya.... :)


korang tgk lah..segala menannya..habis dah..tak de ghupe asal dah pun! ni stroller menan kakak..dah hampir setahun gak lah usianya...tengok sekarang dah jadi apa??? anak aku main cam ganas tul! :) sampai lunyai menda alah ni...dah tak leh repair dah pun menda ni..padanlah harga Rm10 jek..ghupenya...ini le ghoman eh... :)



macam mana tak cepat gabak segala bagai..tgk lah kakak bila main basikal dia. orang tunggang basikal..dia tak. diterbalikkan mendaalah ni...pas tu duk main tayar nye je! haruuuuu! ni pun tak lama la jawabnye ye.. :)


***********

**psst...setiap entry ni aku auto published kan..dah set kan timing nya..tu yang nampak mcm rajin gigih hapdet blog...hehehehehe ini lah bezanya dgn fotopages..kalau lah fp pun leh buat mcm ni, tak lah berabuk fotopages ku itu....tapi tu lah..cuma blog ni tak puas tang upload gambr...kecik sgt kan..tak pueh! to member2 fp..yang kini dah berkecimpung dgn dunia blogger..apa kes dgn fp korang?? hapdet tak?? ke berembun cam fp aku gak?????? :) nak tutup terus fp tu sayanglah...kerna melalui fp tu lah aku kenal dgn korang semua!**


17 comments:

  1. hehehehe...sama la yong maryam pun dah abeh dah troli dia..pandai je tgn tu buka sana-sini..

    huhu fp aku mmg ala2 idup segan mati x mo..syg plak nak tutup terus... yups aku setuju..blog ni senang pasal kite leh buat auto pub..ala2 gigih gitu...hahaha ari2 ada n3....

    ReplyDelete
  2. comeinya perangai ur daughter...
    ganas masa kecil, besar nnt jadi engineer kot...;)

    ReplyDelete
  3. sue: tu lah..aku pun tak sampai hati nak tutup terus fp tu..pasal melalui fp tu lah aku kenal dgn korang semua...:(

    ReplyDelete
  4. tulip : hehehehe amin..harap2 gitu lah....:)

    ReplyDelete
  5. wakakakakaa...klakar2 ar.ala yong, sabar je ar..bebudak mmg camtu.sama ler ngan anak2 aku tu ha..kekekekee.tp xper,tu namanya kreatif

    fp?dah bersawang dah...mls ar nk apdet..hehehe

    ReplyDelete
  6. zuera : ni tgh sabor le ni..hehehehee

    bersawang gak ke?? cian lah kan fp kita...

    ReplyDelete
  7. kelakar la dia main beskal terbalik tu.. bukannyer naik beskal, tapi dia main tayar plak..

    betul tu yong, kak mimi punya fp dah bersawang bagai, dah nak usang dah.. cam malas nak edit.. entry yang last2 tu pun tak edit langsung gambar.. main tepek jer..

    akak pun selalu buat auto publish.. mesti orang ingat tak de kerja kat opis ni, asyik buat entry baru jek.. padahal gigih sekang mata tetiap malam ni.. hehehhe

    ReplyDelete
  8. kak mimi : kak mimi pun??? tapikan tetiba rindu lah dgn fp...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  9. ado2 yo chem nie tau....
    lasak gark chem nie kan yong...
    yg tak tahan nengok dia naik beskal terbalik tu ha....alahai chem.....

    sama arr yong....fp nie kekadang mengong...tu yg tension tu...blog plak senang nak update kan....clik sana type sini dah publish....tu yang hari2 ada entry tu...fp tu zana sayang nak tinggal....baru jer update...yelah, melalui fp ler jumpa korang2 sumer kan...kalu tak..mana nak kenal korang sumer....hu hu hu sayang kan ngan fp.....

    ReplyDelete
  10. zana : mmg sayanglah kan zana...

    ReplyDelete
  11. wah abis sudah troli chem.. x pe chem suh mama chem beli baru yer.. cik mya pun ada tapi warna pink.. baru jek patah kakinye bukan cik mya wat.. tapi mama cik mya yg wat.. coz cik mya main kat dapor org sibuk nak ke hulu ke hilir macak dia pi tahan benda alah tue tetiba mama dia nie terlangar tup patah lorr...

    fp kita dah lama bersawang ingat x nampak tuan dah hiks.. dah tutup terus..

    ReplyDelete
  12. bdk2 kan rajin explore..biar je la yong si chem tnjk skill..cuma kite la kan..asyik nk beli menan dia saje!

    fp lily dh bersawang bagai dh yong..mls la plak nk update fp tu..lg rajin update blog..huhu..blog ni nk update senang je..tak mcm fp..

    ReplyDelete
  13. yong...ni anak dare mane yg main ni....ganas sungguh!!! tapi mmg pun...yg lieya beli lagi laa rege rm8....tu pun tayar dah tercabur2...bile mia tolak....bising jek bunyi kat lantai.....last2 aku buat tayar pakai kotak keras...he he he he

    fp?.....hu hu hu

    ReplyDelete
  14. fp? apa tu?? hehehhe.. eksyen nihhh...
    mau kena kutuk dgn org fp kang..
    FP hirda still active. tapi hapdet seminggu sekali je. update citer hardy semata2.

    citer2 mama dia yg ala2 syok sendiri kat blog.
    lagipun hubbyku x tau pasal kewujudan blog ni.. *wink *wink

    eh, lupa nk komen, chem kalu letak berdua ngan hardy elok sgt le. hancur segala menda. hardy segala menan dia kena test baling dinding dulu. kalu x pecah tu makna nya bagus le menan tu, tahan lasak...huhuhu
    heran aku dgn anak jantanu itu. besaq nanti nk jd ahli sukan baling cakera/lontar peluru gamaknya...

    ReplyDelete
  15. a'ah la yong..fp tu sket punye lama la kalo nak bukak...tapi kalo blog cepat..pantas..mudah heheheh..masih update gak..cume slow sket arr...tak selaju blog kan tiap ari buleh...cam diary gitu wakakakka
    p/s: ganaz gak anak daramu tu ek

    ReplyDelete
  16. Yong...ganeh benor kakak Yong (hahahahaha)
    ala tak per ibu boleh beli lagi kan kakak. 10 hinggit jek kan (ngehngehngeh)
    ** patutlah umah FP kosong. deme dah ada blog rhupernya. ape tak kabor?

    ReplyDelete
  17. creative child generates creative people in the future.. hehehehehe dun worry.. biasalah anak pandai.. mcm2 aksi tau :D

    ReplyDelete