06 September 2008

gerammm tengok dia!!!

***credit to : all from JulaiDesign Freebie Harmony***

iklan:

salam semua...hai, kalau di waktu pagi ni korang tengah melayan entry ni..aku tgh duk bersiap2 nak terbang ke ganu kite.. :( kalau korang layan ptg kang, mungkin aku dah selamat sampai sana..tgh duk baring2..:) apa2 pun..gua pasti akan merindui anak dgn asben gua!!!!!! tak tahannnnnn!!! cian babah..buka pose sorang-sorang!!!!!!!


|| ****************************** ||

meh nak tunjuk sket seorang budak comel...Ahmad Fakhrul Aqil. Aqil nama panggillannya. anak kepada kawan ofis aku. geramm kan tgk dia? semangat tul badan dia tau! suka gerammm picit tangan..kaki Aqil! Dulu Chempaka tak pernah pun badan semangat mcm Aqil ni.. :)
"na, ko bagi makan apa kat anak kau ni??"


tengok betis dia...hehehehe autie geram lah !


ha,tangan dia....semangat kan?? comel!



ha..ini lah dia Aqil.....comelllllll!!! Aqil ni baru lepas sihat dari demam panas...
semoga sentiasa dalam kesihatan yang baik ye..


|| ****************************** ||

13 comments:

  1. salam,

    montel nya :)

    cute pulak tu :)

    order keropok lekor boleh ?

    pi ambik award kat blog ummi :)

    ReplyDelete
  2. p ganu??kursus ye?ala ciannya...time posa lak tuh..uhukssss

    mmg comel dan montel baby itu,..geram gak.rasa nk gigit drumstick dia tuh..hehehe

    ReplyDelete
  3. kesian la babah dan chem kena berbuka dua beranak jer.. lama ker yong kat ganu..

    best nyer kalau dapat order kopok lekor.. hik hik hik..

    gebu betis baby ni, rasa nak geget jer

    ReplyDelete
  4. boringkan dh kawin2 ni nk pi outstation..zaman bujang syok le..blh cuci2 mata..dh kawin nk cuci apenye kan? hehe~
    takpe..koje yong..koje..

    ReplyDelete
  5. dulu org selalu ckp...
    syg kan isteri tinggal2kan...

    lani da terbalik...
    syg kn suami...tinggal2kan...

    ki3...

    ReplyDelete
  6. alaa ciannya chem kena tinggal le ni??
    ya ampun yongggg... bam2 nya!! harus kena gigit budak ni kalu aku jumpa...

    ReplyDelete
  7. salam.. pi ganu.. selamat pergi n selamat balik..

    p/s nak minta tolong sikit.. harap x menyusahkan yer.. boleh x send alamat umah ke email nie mya_zahar07@yahoo.com.. sertakan sekali yer nama blog n nama empunya blog.. makasih yer..

    ReplyDelete
  8. kakak kene tgal.. ala cian dia.. xpe babah kan ade..

    ReplyDelete
  9. hai yong....tokojut tak...kalo tak....buat2 le juga tekejut...kih kih kih lieya baru buat blog, konon2 le ni melawat member2 yg dah ade blog...sudi2 le jenguk blog kite...tapi baru2 nak belaja ni....he he he....

    wah yong bestnye gi ganu...tapi bab nak tinggal kan org tersayang tu berat hati kan....xpela,nak buat camne...kerja is kerja...idup kene teruskan

    ReplyDelete
  10. salam ziarah... thanks singgah umah saya ari tu ;D

    neway kalo bam-bam cam ni sapa tak geram ye dak..

    ReplyDelete
  11. hua ala...ebab nye!!geget sket!

    ReplyDelete
  12. tak besh kan outstesen masa posa... nak wat camner kije... semoga selamat pergi dan kembali, k

    ReplyDelete