05 September 2008

puasa hari ke 5...

huhuhuhuhu nampak? rumah 'cat' baru lagi..:p rajin gigih lah aku weh!! semua buat semula...mentang2 lah esok cuti kan.. :) suka hati! tapi serius..aku ni jenis yang cepat bosan tau...tu yang kalau boleh sentiasa nak tgk benda2 baru...

hari ke 5 puasa..wah..hampir seminggu dah puasa. rasa cepat masa berlalu...alhamdulillah...
buka tadi..babah volunteer nak masak. babah masak apa ye?? masak tomyam lah.peberet dia tu...kalau bab tomyam aku mmg failed buat..sokmo kena 'tegur' dgn babah tau..:p ye lah, babah, tau lah...babah terer.... cheh! tadi kitorang berbuka dgn tomyam dan ada lah lagik lauk yang lain.....tapi yg ini paling nyummyyyyy!

**korang tgk lah...mcm2 mak nenek ada kan dlm tomyam ni..**


****************

ni adalah kits yang aku dapat masa join 1 of activities kat LoveScrap Forum. adalah menang satu game tu. tapi kan sampai sekarang kits ni aku tak guna utk scrapping apa2...emmm bla lah agknya aku nak guna ni ye..bahan2 n tools tak cukup lah.. gum tak de..cutter pun tak de...



pada korang yang tak tau apa menda alah ni...korang perasan kan aku selalu buat LOs yang guna digital scrapping tu...ha, yang ni paper punya..yang selalu aku guna tu digital..tu pun freebies je..download je...


tak pe..satu hari nanti...akan ku cuba scrap guna segala menda alah ni ye..tungguuuuuu!



4 comments:

  1. Ya Allah...tergoda gile tgk tom yam tu...teringat tom yam ma kat kg..hu3

    ReplyDelete
  2. emma: akak dah tgk entry emma ttg tomyam mak emma tu...peberet ye???

    ReplyDelete
  3. kita tunggu album baru yong..tak sabonyer nih..

    ReplyDelete
  4. cendawanintim: tungguuuuuu!! :)

    ReplyDelete