02 September 2008

peel dia...


korang nampak anak siapa itu?? ni kejadian sunday lepas. kitorang pergi Mines..sajo la nak nyesakkan diri...plan nak beli kasut kakak..huhhuhuhu frust sebenarnya..plan nak gi JJ..dah siap pusing 10 kali bagai cari parking..tapi hampeh! tak do! giler sesak weh hari tu....tapi aku standard la...dah tau sesak..terjah jugak...hehehehehehe.

dek sebab tak dapat parking bagai...kitorang terjah Mines pulak..ermmm boleh tahan gak ramainya..tapi sbb parkingnya banyak...dapat jugak...jadiklah kan....mines pun mines lah... :p

tu gmbr kat atas tu,mmg peel kakak lah. kalau pergi mana2, ikut suka dia aje..masa tu boleh pulak tv tu tayang citer 'kokosh' dia....{ratatouille}..apa lagik..sket punya baik dia tercongok situ. terus duduk. tak dan babahnya nak halang...oh kakak..kakak... ingat ni kat rumah ke??? :)


dalam pada tu sempat lagik aku rembat baju utk kakak...emm cuma satu je lah, aku bila beli mesti mata ni berkenan benor dgn kaler pink! nasib kali nih ada gak 2, 3 helai kaler selain pinky..kesian kakak, baju nya mmg mostly pink kaler ma...kalau org tgk,macam tak bersalin baju...hehehehehe bebalik pink kaler..pink kalerr...pink kalerrr..tapi tu lah..tuan punya badan tu pun mmg suka dengan pink kalerrrr..nak buat mcm mana kan..... :)




19 comments:

  1. yong..gaun poney yg ujung skali tu sejibik okeh dgn iqa..hehe..i pun suker pink!abih sume byk kaler pink..

    ReplyDelete
  2. kakak wat mcm rumah sendiri la tu..bertuah nye doter, duk relax je kat situ.. :)

    ReplyDelete
  3. tu dia kakak....wat cam umah sendiri je ek..yong, kalo kakak wat peel camtu, kena tunggu ar ek?hehehee..mcm2 peel budak2 ni kan.tp seronok je bila ingat2 balik..

    amboi cantiknya baju2 tu...zura pun dah get ready awal2.skg ni nak tambah sehelai 2 je.ngan beli kasut lak

    ReplyDelete
  4. salam,

    comelnya , duduk tengok tv macam kat rumah :)

    yang pastinya enjoy :)

    cute baju!

    girl kan suka pink :)

    ReplyDelete
  5. mama iqa: hehehe boria lah kita...

    ReplyDelete
  6. maria: mmg bertuahhhhh :)

    jasfyra: kena layankan aje lah dia...

    ReplyDelete
  7. ummi: tu lah..dia buat mcm kat rumah..

    ReplyDelete
  8. lawa nya gaun..kakak..
    kalo ade anak girl kecik besh

    ReplyDelete
  9. uihhhhhhh, anak sapa tu???!!

    datang teganu ke ari tu...naper tak koling2??

    ReplyDelete
  10. chanteknya gaun kakak..maryam nak pinjam boleh?

    ReplyDelete
  11. ada ke patut akak dok landing kat situ...baik nyer dia layan nengok tv tu yong erk...kakak kakak...ada jer peel dia....xpe ler yong, ok what...dari dia lari2 lagi ler tak terkejar....

    puas ler kakak melaram raya nie...
    sumer gown kakak cantik ler...
    beli mana tu yong....

    biasa ler yong...namapun kita nie mama kpd anak pompuan...kaler ape lagi yg mashuk....zana pun kekadang kalu shopping baju batrice....asyik nampak pink jer....kekadang jer tershashul kaler lain...........

    ReplyDelete
  12. lupa plak nak balas comment yong

    re : semangat pagi kamis ler yong..
    xde maknanyer yong oit...doa2 kan ler yerk...kot2 berkat doa kawan2 melekat plak kat zana....
    pergh...rajin giler ko yong.....zana nak masak tunggu wekend ler...tu pun kalu nasib aku rajin ler....

    ReplyDelete
  13. banyaknya gaun chem.. puas la tukar hari2 masa raya nanti.. si emily banyak baju tee.. beli kat bandung.. warna banyak pink jugak.. hehehehe..

    ReplyDelete
  14. waaaa....cutenye tgk kakak duduk cengitu...

    cool jek...

    ReplyDelete
  15. kak atty: hehehehe mmg rambang mataku ini bila membeli...

    cendawanintim: next week kita gi ganu..

    ReplyDelete
  16. sue: hehehehe jom la kita boria...


    zana : tu lah..layan kan aje lah peel dia...

    ReplyDelete
  17. kak mimi : kalau hari raya..sehari tah berapa kali kena tukar baju...

    emma : cute yek....ingat kat rumah dia gaknye tu...layannnn
    tq..kerana singgah sini..

    ReplyDelete
  18. Chem ada geng... my Aiman! kami kena avoid flat skrin cenggitu kat carre4... citer apa pun mesti nak bertenggek gak!

    Yong, last weekend mmg ramai giler org kat manaX2. Akak pi c4 W.Maju.. staf tur ckp dlm sejarah org milionX2 gitur! keh..keh..

    ReplyDelete
  19. bestnyer ada baby gegirl ni kan... mcm2 baju leh sarungkan... cantik2lah baju tu.. ;D

    ReplyDelete