01 January 2009

jom ke PhotoMama!


sedang aku terjah blog Moon, aku terjumpa menda alah ni...interesting!


yang aku petik dari otai Saiful Nang..tentang PhotoMama...


87% of mothers have camera (At least a phone camera). It’s a big percentage. 27% of them bought a good dSLR and less than 1% really utlilize their camera to the limit. ThePhotoMama.Com is an online community that will teach the mothers about photography from end to end. Meaning that, well teach you how to use your camera (no matter how small and how big your camera is), editing the photos, camera review, tips, finishing, album making, scrap booking and many more. All will be given in this community.

This is the FIRST in this world, an expert in photography will teach the MOTHERS how to take good photograph online. You can learn photography through our blog, forum and our most premium tutorial video created by the expert. Now, you can learn photography straight from your bedroom, kitchen and while playing with your children.

SAIFUL NANG, The Founder

********************

ada minat????

tak kisah kamera gedabak DSLR ke, kamera compact ke..even kamera henpon pun..buleh join! kalau minat..moh le kita ke sana -------> PhotoMama


14 comments:

  1. yong....zana pun dah try pi photomama tu......meh reramai jom

    ReplyDelete
  2. linn punnak joinlah..... walau camera ku camera cap ayam hihihihh

    ReplyDelete
  3. OOO bagus ni YONG
    kat Tv kan. kalau masuk Fotopages kak LONG (wife saifulul) ada benda ni
    semalat menjadi photographer YONG, caiyooooooo

    ReplyDelete
  4. menarik nie yong.....nak join....nak join....

    ReplyDelete
  5. best ni..blh gak try kan..cun le!

    ReplyDelete
  6. kena register ek yong.. akak nak join ler

    ReplyDelete
  7. wah menariks ni..... thanks for sharing... sharing is caring... ahakss...

    ps: takde rezeki nak jumpa awak yong... semalam kan, 1st time akak sampai jusco kat situ.. mak aiii... rambang mata sebab sales... hihi...

    ReplyDelete
  8. huaaaaa...thanks for the info
    leh ler nak try nanti!
    ambik ilmu saiful nang skit
    nak dpt duit dr nuffnang pon...agak ler susah kan
    so, baik kita blajar benda baru nih

    chem dah baik dr demam ke?
    colek ayam!?
    nnati akak tempek gambo nye yea...

    ReplyDelete
  9. re:shoot jauh sikit tuh
    guna manual. Gambar tang tu tak berapa terang mukanya. still fail gak aku Yong
    aku try guna bokeh semalam utk shoot slash
    penat giller. pastu abang ipar aku balik aku pun larikkkkkkkkk (hehehhee)
    kang dia tengok aku main air paip umah dia kang naya aku yong

    ReplyDelete
  10. lar mana ayat atas tu?
    Yong, aku tak gune BOKEH
    aku pakai lens 18-105mm tu ajer

    ReplyDelete
  11. yep, saiful nang ni mmg an expert and also a good photographer... yg penting teknik dan taktik, kamera tu cuma complementary je sebenonya :D

    ReplyDelete