28 January 2009

** gadis bunga yang lasak **

gambar agak blurrrr! grrrrrr!


ohh bukan senang nak 'tangkap' gambar budak ini tau..
asal muncung kamera ni tala kat dia..
dia akan tundukkkk..
dan tutup mata!
tak pun..berlari sana sini..
mana nak duk diam..
kena umpan dia dengan macam-macam..
nak amik mood dia..
gambar atas ni kan..ha betul-betul rasa lucky lah dapat shoot..
kalau tak jenuh tak bernapas den!

psst..
ada sesiapa yang berani amik cabaran
'tangkap' gambar chem yang lasak ini????
(tengok rambut je dah leh tau camner tahap lasak dia ni..)


24 comments:

  1. salam,

    foto cantik, model cantik dan mode pun cantik. bukan senang hendak mengambil foto kanak-kanak.

    ReplyDelete
  2. perghhh...superb yong! cantik bangat pic tu! buat bisnes la yong! huhu..blh jemput iqa jd model..hehe

    ReplyDelete
  3. blh jadi model tu... tapi mana ada model malu kat kamera.. ahaks

    ReplyDelete
  4. cantik pic yang yong amik..Chem comel sangat!

    ReplyDelete
  5. wah... marveles la kak yong..

    sy dah dewasa.. tak kan berlari sana sini...duduk statik utk ditangkap gambar..

    bila nak tangkap gambar saya selit bunga kiri kanan macam chem?

    ReplyDelete
  6. alaa...comei nye diaaaaaa..
    hihih
    ;)

    ReplyDelete
  7. kak yong, kena carik umpan best bagi chem ni!~ seswai jadik model kanak2.. sweet!

    ReplyDelete
  8. salam,
    ada photo challenge utk kamu..
    free2 buat la ye

    ReplyDelete
  9. cantiknyer gambar ni...anak dara kecik tu pun comel giler!!

    ReplyDelete
  10. model tu sekiut bunga di tepi telinga.. hehehe boleh jadi model majalah bintang kecil ni.. comel

    yong, nanti leh ler tolong snap gambar anak dara dan bujang kak mimi ek kalau kita jumpa!! heheh tak malu..

    ReplyDelete
  11. mmg betul bukan senang nak amik gmbr kanak2 ni..comel lah chem ni..bulat tul mata dia :)

    ReplyDelete
  12. Yong
    marbelles!!!!! ni garagara BOKEH baru erk YONG
    good JOB!!! hangpa dah praktiskan benda baru tuh. Model pun cung;-)

    ** Yong
    aku call hang semalam tak dapat. 14 FEB ada bengkel fotographi kat MPSJ. Nak ikut tak. WEDDING / BABY & MOM

    ReplyDelete
  13. aku paham apa ko rasa yong.
    hardy pun camtu. langsung x mo pandang camera...
    camna nk buat ek?

    ReplyDelete
  14. yong cantiknya anak daramu.......sexy plak tuh..

    huhu ..samalah mcm hero cilik aku tuh..ssh beno nk amik gamba dia skg nih..pntg kita pgg camera cpt2 dia rmpas..

    ReplyDelete
  15. yups mmg ssh nak amik gambo bdk2 mas anie...sibuk asyik nak bergerak jek....tp chem nie ada nuke exotic la....kalo edit gambo dia mmg superb le hasil nyer...

    ReplyDelete
  16. haha...samalah anak2 kita yong... bdk2 time ni tgh lasak.. cam akak, yg rafiq & haziq ok lagi..sebab dah besar.. tpai nak amik gambar Taufiq, berperang sokmo...

    ps: awak kata blur, cantik je di mata akak...

    ReplyDelete
  17. Adoi hai cutenye dengan bunga terselit tu,ada potensi jadi model ni yong

    ReplyDelete
  18. yong cantek la gambo dia pakai bunger nih ceria je muker dia

    ReplyDelete
  19. kalo menang cabaran tu dpt adiah kamera canggih tu tak? hehehehe...

    ReplyDelete