05 November 2008

style dia....

nak tau style Chem kalau pakai cekak???
jenuh dah ajar..
tapi dia tetap dgn cara dia..
siap cakap cara aku ajar tu salah tau!

:)

ni kalau pandang dari depan...


ha..tu dia...
kalau dari belakang, cenggini lah rupanya!

:)

ikut suka awak lah kan....



iklan :

nak hadiah tak???? jom ke sini !


18 comments:

  1. YONG.....
    itu nama fesyen baru.....

    ReplyDelete
  2. salam yong.......
    wah, dh ada umah baru rupanya...ptt la tiap kali akak msk FP nk tgk Chem, asyik sepi aje..... :)
    lawak la cara Chem pakai cekak tu...

    ReplyDelete
  3. muahahaha..sebijik cam maryam.. kite buat x betoi.. dia gak yg betoi... layan je la..

    ReplyDelete
  4. Hahahahah....apa lah chem nie.....gitu caranya dia pakai cekak ek....tu fesyen lah tu namanya....mana ada org lain wat camtu lagi....kiranya chem ni org pertama arrrr :-)

    ReplyDelete
  5. bijak..bijak..means that dia soh org yg kt belakang dia tgk betapa lawonya cekak dia yong..keh..keh..samalah cm kanda degil gak smpi skg pakai bedak kt rambut..bukan kt muka..puaslah aku ajar tu gak dia buat..

    ReplyDelete
  6. kah kah kah ....gelak guling2 aku yong...memang bijak notty2 anak ko ni....chem2....

    ReplyDelete
  7. fesyen baru tu yong...
    so...lepas nie kalu jumpa mana2 tgk dari belakang....
    gegurl yg cute2 pakai cekak camtu..sure org dah kenal tu chem...he he he...

    alahai chem sayang...
    x nampak arr reben cantik tu kalu awak letak camtu cekak rambut tu...
    comel ler plak anak dara sorang nie pakai gown

    ReplyDelete
  8. ikutkan je ar yong..dia lg pandai..hehehee

    ReplyDelete
  9. bebudak nie mmg akal panjang le yong...dia suke terbalik-balik kan apa yg betul..konon tu le btul bg dia...byk lagiks yg cem kena explore pasnie...try suh dia pakie baju plak cmner le rupe nyer :)

    ReplyDelete
  10. trend setter lah chem nie.. :D
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. salam,

    ni namanya "fesyen cekak chem"

    kelakar!

    ReplyDelete
  12. tu kreatif ler nama-nya Mama oii...
    Identiti masingX2 ok?

    Chemmmm...u Rock-lah! peace...

    ReplyDelete
  13. hehehhehe chem
    macam2 pesyen dia buat
    kreatip sungguh anak hang ni Yong:-)

    ReplyDelete
  14. blh jf tren setter chem ni yong..

    ReplyDelete