09 November 2008

ohhh yang ditunggu...



yang ditunggu sudah pun tiba. aku kepingin sangat lah nak makan Kek lapis Cekelat Cadbury ni. Kepingin banget! syukur, ada member @ Kuching, tolong belikan, Mira. Tq weh. lain kali kitak mau order lagi!

ini dia kek tu. paling aku suka yg bawah tu. Cadbury. atau kata Mira, nama lainnya,
Kek Lapis India.



huargh!!!! memang giler terasa kecekelatan Cadbury nya! itu yang istimewa sangat tu. kata 'penggila' cekelat.. :)


dan kakak kata....ermmmm nyummy.
best! 2 thumbs up! wahh!


erkkk..alhamdulillah!
syukur atas rezekinya..

update: pssst, ada sesiapa yang nak order?????????? ym me : matahari1108@yahoo.com

15 comments:

  1. wow bestnya dapat kek lapis special cadbury dari sarawak ... ! nak sket... bleh ? :-)

    ReplyDelete
  2. yong, berapa harga lapis cadbury tu? kos pos berapa plak?? kalau beli separuh jer boleh ker

    ReplyDelete
  3. sis daalia : dah tggl cket lah auntie..ibu kita dah bedal! hehhee

    ReplyDelete
  4. mira: mmg shedappppp! konpom yong nak repeat order nanti tau! :)

    ReplyDelete
  5. kak mimi: akak, yong beli kek tu separuh je..RM25. duit pos dlm RM16 gitu...

    ReplyDelete
  6. tibe2 lapo perot kite tgk kek lapis cadbury ni yong! huhu ticha nih comei! ;)

    ReplyDelete
  7. first time dengar kek lapis coklat cadbury!!terujanya!huk huk huk..
    mau mau mauuuu...

    ReplyDelete
  8. dah dapat pun cake lapis cadbury tu..nampak macam sedap..belum penah makan lagi...kalau wanie nak order boleh ke?

    ReplyDelete
  9. sedapnyer yong...
    bg kita2 yg antu coklat nie...mmg syorge ler kan kalu dpt makan kek lapis cadbury tu...
    camner yong order erk...
    kek lapis masam manis ada tak....(*** hu hu hu, aku nie tak abis2 ngan kek lapis masam manis tau....)

    ReplyDelete
  10. salam,

    bestnya!

    nak order jugak :)

    ummi pun pengemar cokelat jugak :)

    ReplyDelete
  11. hehhe nampak sungguh menyelerakan... nyummy!! Aku pon ceklat addict tp, la ni kene kawal dulu la disebabkan tekanan darah ku yg melambong tinggi ni...hua...hua...makan kan tuk aku yer Yong!!

    ReplyDelete
  12. Yong,
    aku pernah mkn kek lapis cadbury tu masa raya lepas. neighbor kat umah mak aku, menantu dia org sarawak.dia kasi le skit.
    sedap x ingat dunia kan???
    aku sorang yg dok perabih..hahah..
    yong, nanti2 aku nk aku email k?

    ReplyDelete
  13. hhmm..sedapnye..penah makan kat umah member raye ari tu..bpe harga tu?

    ReplyDelete