24 November 2008

nak hadiah??????


UPDATE: keputusan telah berada di tangan saya..chewwaaahh! hehehe. esok lah ye umumkan..pasal hari ni gue tersangat lah biziiii..tapi sompek lagi buat kuizz yo! hehehehe

so, tunggggguuu!



wah..wah...
memandangkan aku ada menang hadiah mcm2 kat sini, sana, dan kat sinun..
makanya, apa kata kali ni aku pulak nak bagi korang hadiah..
berkongsi rezeki dgn korang pulak...
korang nak takkkkk?????

kalau nak...
moh le join.
caranya sonang ajo.
korang nampak tak kat Hits tu????
bila mana hits tu mencecah ke angka 001666 dan 001777
apa kata korang print screen,
pastu antor kat matahari1108@yahoo.com
siapa cepat hantr, dia benang!eh silap, dia menang!

:)

ni utk cabaran yang pertama..
hahahahaha tak mencabar langsung kan!
hadiah2nya nanti aku beli ye...
time aku nak jenjalan sedut hangen kat utara nun nanti..


so...semua, enjoy!

14 comments:

  1. nak jugak nak jugak
    yong nak hadiah dari ko ...x kira...
    tp bab nak capture hit tu yg aku slalu fail yong...alahai....

    tp akan ku usahakan...chayok chayok...
    yong...congrate..ko pun menang kan pop quiz yatie tu....tiga2 nama member2 kita....he he he

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. kan aku dah ckp...bab2 nak capture hit ni mmg aku fail...
    nyesal den...aku lebih satu ler yong 1667...so, sape dpt capture 1666 tu yong?

    ReplyDelete
  4. yong akak dah dapat dah capture tu.. hehehe.. nanti akak email ok.. akak suka jugak la nak buat camni, next time akak plak nak beri hadiah kat orang..

    komen tadi akak delete sebab terhantar dua kali..

    ReplyDelete
  5. yong,

    salam..........

    ala...dah lepas la.

    ReplyDelete
  6. nak hadiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  7. yong...akak pun nak adiah gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. bab2 capture mmg irnie xterror...
    hik2...
    dan mmg xpandai pn....
    hik2

    ReplyDelete
  9. hai akak..salam perkenalan..
    wah..semua blog dh anjurkan kuiz..
    sy nk menang hadiah jgk la..
    sy dh hntar email 001777 dkt akak..
    hope ade la rezeki sy eh..

    ReplyDelete
  10. yong pun buat contest jugak...

    tapi dah terlepas la..nak jugak hadiah

    ReplyDelete
  11. ayong nak adiah gak huhuhu.. masuk2 nengok hits dah over dari yg di minta hahaha

    ReplyDelete
  12. yong...aku nie asyik miss jer...
    yg 1666 tu pun miss ...aku nyer 1667 ....yg 1777 nie pun sama...aku nyer capture 1778 ....aku mmg x reti arr bab2 capture hit nie....

    congrate pd kak mimi & nurul ainz

    ReplyDelete