18 November 2008

swing..swing...


tengok ekspresi atas tu..
bayangkan aku..
semua ada!
tengah dilanda hangen kus kus..
kus kus..semangat!
tak de mood..
mana tah..
swing..swing..

petik kata:
wajah tanpa ekspresi pada mulanya cool,
tapi bila terus begitu ya boring-lah.

tak larat nak cerita apa pun.
kita cerita lain kali ye!
da..
nak baring!


12 comments:

  1. alahai.. kenapa ni?
    dh siapkan markah PB ke?

    ReplyDelete
  2. kekadang kita akan rasa camni gak kan
    nak kata sedih x...gembira x...

    ReplyDelete
  3. knp yong???kdg2 kita akan rasa mcm nie kan?...lain kali jelah borak erk...releks kan diri anda!!!!

    ReplyDelete
  4. nape ni yong.....stress keje ke.....tenang2kan diri anda....moh laa kite pi bercuti2...kasi rileks sikit jiwa rage.....tak pun ko tenung lame2 muke kakak...sure terbang melayang segale masalah2.....

    ReplyDelete
  5. yong stress ker. banyak kerja ker.. tak pe2 bulan depan yong nak gi cuti2 mesia kan.. nak gi tempat yang boss kak mimi bagi coklat kan.. akak macam tau jer yong nak gi mana.. hehehehe.. nak ikut!!!

    ReplyDelete
  6. cian dia.. take a break la yong..

    ReplyDelete
  7. salam,

    nape swing swing ni yong?

    rehat yong, take a break!

    have a kit kat!

    atau cadbury!

    ReplyDelete
  8. yong...apasal nie....swing...swing nie...stress ker?....pi mkn cekelat cadbury...tentu ilang swing2 tu hehehe

    ReplyDelete
  9. awat ni yong..? x sihat ka..? x tau punca ka..? stress kerja ker..? atau ada maslah lain..
    p holiday yong... p pantai ka... tasik ker .. jeram ker...
    harap mood yg cepat ok..
    tpkan yong sebenarnya inilah yg menandakan kita ni manusia normal... kalo syik gembita jer all the time.. normal ker..?

    ReplyDelete
  10. pasal yong? nie mesti tengah peod eks?hehehehe

    ReplyDelete
  11. swing..swing pun ko menang dah no btuah kt blog aku tau..hehehe.. tahniah!!

    ReplyDelete