03 February 2009

jawab tag!!!

oh..aku sangat keletihan lately...dah la network kat college ada problem! tak dapek la acik nak ngadap internet waktu kesiangan ni..nak ngadap internet kat umah malam-malam waktu-waktu weekdays ni, mmg 'layu' lah..mata kul 9 dah berat giler! camno tu??? tapi mlm tadi, segar bugar pulak mata ni.

cerita perihal students mmg tak habis..macam2 ragam! dapat pulak yg semester akhir..perghh!
aku seronok. tengok macam2 gelagat mereka ni. umur diorang ni pun dah lebih kurang
umur adik2 aku aje. telatah masing2 kekadang nak jugak hangen..kekadang buat aku senyum sengsorang! hiks! majoriti students aku adalah boys. budak course 'aircond'..mana nak byk gegirlnya kan..hehehe. bila tgk diorang, teringat pulak zezaman kita belajor dulu. aku nakal jugak. tu pasal aku tak mau marah2 kalau diorang nakal2 skit..tp kalau malas, aku mmg hangen! bebudak sekarang ni untung, memacam kemudahan ado kan. tggl nak tak nak je belajar atau tidak. tepuk dada, sila lah tanya selera.

ohhh tutup cerita mereka..moh le kita menjawab tugasan ni. den kono tag la..
dek Fliffy ----> scrapper paling ngetop gitu!

The challenge is:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the sixth picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

jadinya..
setelah menepati syarat2 yg dinyatakan di atas,
ini lah gambar nya...
ni gambar masa nyambut birthday chem TAHUN LALU..
yang ke 2 tahun
kami sambut 3 beranak aje..
@ Pizza Hut..
beli sepotong kek @ secret recipes..
cacakkan sebatang candle..
jenuh lah jugak nak ambik gmbr chem tiup lilin tu..
pasal, nya dia terlalu lah excited nak tiup..
tak sompek acik nak ambik gambar, lilin dah berapa kali padam da....
hehehehehehehe

aku nak tag org lain lah..
tak kisah la korang nak buat bila pun..
saja nak panjangkan tag ni...

dan mereka yang bertuah itu adalah :

ayu
kak farah amoi
kak mamaultra
dr. catlina

bye!

17 comments:

  1. ooo ni gambar sambut besday tahun lepas ek.. tahun ni nak sambut kat mana plak??

    ReplyDelete
  2. lor yong oiiii
    nak kena jujur ke?
    bukan ape tau

    6th folder dlm my nb is...
    gambar tawun 2007 nuh !

    ReplyDelete
  3. besday tahun nie sambut kat mana yong??

    ReplyDelete
  4. kak yong...ja da ikut tutor cam akak buat tuh tp still x jd lah...tang nk masukkan code tuh..camne erk..

    ReplyDelete
  5. haha..ko pun kena yek yong??? samolah kita.... dah jadi mcm peberet target fliffy ni... :D

    ReplyDelete
  6. tgk kek yg chem tiup tu buat aku lapo kek...ank pi care hazelnut cheese kek kat SR...yummy!!!

    ReplyDelete
  7. sodapnye la aku tgk kek tu..dh le tgh lapo ni..huhu~

    pssstttt..tq la ye tutorial tu..byk membantu..syg ko!

    ReplyDelete
  8. sekret resipi,yummyyyyyyyy....

    rajinye ko jwb tag ..

    ReplyDelete
  9. Yong...byk benda nak kena belajar kat KK nih..tulunnnnnnnnnnnnnn..kekekeke

    ReplyDelete
  10. owhh..bab2 student lak rasa mcm mengajar budak form 5 lak...diaorg yer gelagat tuh kekadang geram gak..kekekeke

    ReplyDelete
  11. adih dih dih..ye yong..nanti sy buat ye yong..folder gmbr nye bykkk(yong pun taw dah kan..)...hehe nak bukak yg mane satu ye..akan dibuat jugak nanti..tungguuuu!!

    ReplyDelete
  12. jawab jgn tak jawab..hehehehe

    adoii sedapnyer tgok kek tu..

    ReplyDelete
  13. banyak betul tag yang tak jawab..adehhhhhh

    ReplyDelete
  14. sorrylah yong...asyik2 kena tag... time bleh ler buat eh...thanks... keep on blogging...semoga terus success... hehehe happy weekend

    ReplyDelete