13 February 2009

buat signature!

ada yang bertanya dengan aku,
gi mana seh nak buh signature kat each entry yang kita buat???
contoh yang aku punya..tu
"ibu chempaka"
ada di setiap entry ku itu..
nak tahu caranya..
pergi ke....

SINI

ada tutorial kat situ..
ikut ajo arahanya itu..
kalau ngak jadi jugak, let me know lah ye...
kita tolong!
{kami bukan along,kami cuma nak tolong!!!}
dun wori..
anda takkan kehilangan segala isi perut blog anda itu..
hanya mengubah sikit html code blog anda!

tapi......! semalam!
aku dapat satu link ni ------->SANA
tgk kat blog Zana@ mamabatrice..
la, lagi senang kalau nak buat signature!
tak yah bukak2 photoshop bagai!
ikut ajo arahannya tu..next! next! next! finish!
cuma agak limited sikit la kan..


selamat mencuba!
pilih lah kaedah mana yang korang nak buat ye...

6 comments:

  1. YONG... akak dah try.... TQVM..jasamu dikenang... :D ada entry khas utk awak tau... hehe..

    ReplyDelete
  2. lohh..apsal aku wat x leh wehh??

    ReplyDelete
  3. TQ yong sudah lama ku cari...ingat mmg ada kat blog pesen yong punyer nie...

    TQ2 Tocei2

    ReplyDelete
  4. dah lama nak letak signature cenggini dlm blog tapi rasa mcm tak sempat aje nak wat sendiri .. anyway, tqvm for the links .. hopefully bleh laa curi masa to make one karang .. thanks :)

    ReplyDelete
  5. wah.......camno nama aku leh terpampang kat sini nie yong...keh keh keh

    ooo pasai signature tu yerk...aku pun lupa aku amik dari mana link tu yong...tu yg aku try buat tu...jadi ler plak....keh keh keh

    laaa.....ingat ko buat sama cara ngan aku...rupanya ko guna photoshop yer yong........

    ReplyDelete