01 April 2009

aku terjaga...arghhh!

arghhhh! aku terjaga lagi.. lately tido2 diganggu selsema. di saat aku hapdet entry ni, jam menunjukkan pukul 3 pagi! asal pukul 3 je aku terjaga. rasa penuh giler dalam hidung aku ni tau! bila dah terjaga, apa lagi, mata tak leh nak lolap lah. on pc..ngadap tenet. aduh, tak best lah kalau hari2 cenggini. terganggu waktu2 emas tido ku..arghhhhhhhh! wat to do...

tadi tgh hari, teman members gi The Curve..nak gi kedai The Papier. diorang nak beli barang-barang nak buat kad untuk konvo students nanti. alang-alang ada kat sana tu..aku menggila jap tgk kad-kad yang chantek tu..stok kad lah..macam2 emblishment yg ada..yang cute2. last2, baik punya usha, aku tangkap satu kit album. oh, gambar tarak ada ye. aku tak sompek amik. tak plan pun nak hapdet blog kan. nanti2 dah siap..aku tepek lah siniiii! tah bila lah siapnya tu! kut iye siapnya. hiks! harap-harap aku ni konsisten lah ye. hahahahahaha

pastu kitorang register utk attend course kat kedai scrapping (Papier) tu. sehari kelas RM65. provided sekali dgn materials nya. oh, bikin ku tak sabar nak attend monday ni nanti...!

agak-agak best ke tak best ye....biasa kita men'scrap' guna digital je kan. ni nak try guna paper pulak. mampu ke aku ni? bkn kreatif pun!

ok la, nak kena paksa tido ni. kang tak pasal-pasal esok, cerita lain lak kuar.

chow!

20 comments:

  1. best ler free...boleh ajak org lain tak yong...ida nk ikut :D

    hrp2 ko cepat sembuh....mesti pening pala kalu tido terganggu nih

    ReplyDelete
  2. huhu smuga cepat sembuh yong! kwn aku buat scrapbook ni dia g kat mana nye ye aku tk ingt ler..midveli ke the curve..tp i tell ya..lawaaaaa..satu album lgik..hoho..

    naty tnjuk asilnye..kekekeke

    re:hahaha biasak la makcik dh tuo maleih nk enterprem bebyk..kang mntah ijo org asik tgk muke ku

    ReplyDelete
  3. patut arr ko nyer commnet kat entry baru tu kul 3.30 am...he he he....biasalah yong....kalu selsema nie mmg tido x selesa.....

    best tu...nak2 opis yg bayarkan...
    later2 yong tunjuk ler hasilnyer...
    tp sure lagi best coz' hasil kreatif tangan kita sendiri kan...

    ReplyDelete
  4. memng terseksakan klau selsema ni.. hrp2 cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  5. huhu...kak cuaca yg x menentu ni mmg sakit2 bdn ni...saye pon dah batuk n selsema kak...st sakit la batuk nie..aarrgghhhh

    ReplyDelete
  6. diserang selesema erk....mcm menarik jerk scrapping guna paper...

    ReplyDelete
  7. amboi yong..seronokla nak attend kelas paper scrap lak... akak ni kalau paper2 ni malas la...kalau digital tu blh layan lagi..tapi kalau dpt free mcm awak tu, nak je akak pegi kan..bila lagi nak merasa perbezaannya.. hehehe... :D

    ReplyDelete
  8. yong, naper tak invite kak iena..kolej pun tanggung..keh,,,keh,,

    ReplyDelete
  9. RAJIN KO attend course camni kan, alah yong, ko ni mmg kreatf, sure cun hasil keje ko nanti....mesti cantik album tu nanti, yg pasti chem gak yg beruntung sebab sure pic2 dia yg byk kan he hehehe

    nanti tunjuk tau .....nak nengok!!!!

    ReplyDelete
  10. >>salam... sonoknyr pree.. fees dia tu termasuk barang diaker?? nanti citer ler sikit yerk kalau best leh gak gi..
    >>akak ajer nyer suka kalau buat keje cam gitu...
    >>mama tichani keje kat ner yerk??

    ReplyDelete
  11. yong .. sama la kami pun sakit... huhuhu...
    yong jgn lupa tunjuk hasilnyer erk....

    ReplyDelete
  12. ko kena flu eks yong..aku bese kalo flu x on aircond..tak ble tido beb dgn idung tersumbat..tahan lah utk few days bukak kipas jek..hehehe..get well soon..

    ReplyDelete
  13. kalo selsema mmg tak leh nak tido kan...mengganggu tido kita kan....semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  14. aku lak yong, tgh2 malam sure batuk cam org gila. siang langsung x.
    sampai terjaga2 hardy & laki aku...

    yong, dun worry. ko memang dh dilahirkan kretip. bukan mcm aku yg langsungggg x kretip. nk gubah bunga x pernah jadi...camna tu. pasahal benda tu la paling basic.

    ReplyDelete
  15. Yong, hang nak kena demam flu
    aku kene sempot Yong
    tak baik2 lagi nih

    ReplyDelete
  16. hidung ko dah jadi kota virus ;p

    ReplyDelete
  17. re: a ah yong. dia 50m je fr Jo cendol pulut tu. dekat gila. lepas kami kuar fr garden tu, kami sinngah mkn cendoi pulak.

    ReplyDelete
  18. kak yong... adakah anda selalu terjaga pada pukul 3 pagi?? eeeeeiiii takut... akak pernah tgk cerita exorcism of emily rose? citer hantu tu?? kalau ikut cerita tu.. hantu kuar pukul 3 pg sbb jesus dibunuh pada pukul 3 ptg.. aarrghhh sy lupa cerita dia.. tp hantu mmg kuar pukul 3 pg... takutt....

    ReplyDelete
  19. rasa penuh dlm hidung? penuh dgn apa ek? hehehe..

    wah, bestnya nak attend kelas scrapping plak...

    ReplyDelete
  20. kenapa ni yong tak leh tido tetiap malam? harap2 tak berlanjutan la..

    rajin kau pergi kursus2 cam nikan.. mesti malatops hasil nanti.. jangan lupa share story nanti

    ReplyDelete