30 May 2009

Toddler Super Model Contest !


yeah...kalau anda mahukan Cik Chem kita ni menang,
sila lah vote kan cik chem ni ye..
terima kasihhhhhhh!


Cik Chem kita ni : no. 22

Cara nak vote????

Taip TSMC (under Score)vote(under score)01 (utk code peserta)
&
hantar ke entry DI SINI ye. ( di entry Mama Aqish tu...)

Contoh : TSMC_vote_22

So undian start 28hb May 2009 jam 4.01petang sehingga 31hb May 2009 jam 11.59 malam....

*
*
*
*
*


chem masuk contest! heheheheh ibunya ni yang over excited. saja aku join contest ni. mana tau kut2 ada rezeki kan? jarang jugak aku dapat pree time gini nak join2 contest2 ni. tapi tah nape aku rasa contest kali ni agak menarik gak...contest ini adalah anjuran Mama Aqish. baru je nak berkenal-kenalan dengan mama aqish ni. untuk join contest ni kena jawab dua soalan :

1. Kenapa saya suka baca blog Mama Aqish?
oh, sebenarnya pun..ni baru nak berkenalan-kenalan dengan mama aqish ni dengan anaknya yang comel sangat tu! dan mama aqish ni juga suka buat contest kat blognya...

2. Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang?
aduhh soklan ni yang terasa payah nak jawab ni. dah la rasa perasan nak jawab..hahahahah tambah lak gambar tu pun bukan tuan punya badannya..hehehehe. ok lah, bagi pihak tuan punya badan yang tak tau apa2 tu, rasanya kan, chem patut menang pasal dia ni kan amatlah susah nak bergaya sakan depan gambar kamera..jenuh nak suruh sebenarnya. kiranya ni antara gmbr2 yang aku rasa bertuah sangat dapat capture! hehehehee buleh bg jwpn cenggitu????

3. so, inilah 3 gambar yang aku rasa nak tepek kat contest ni...semuanya bukan gambar2 yang latest pun...
Nama : Chempaka Batrisyia bt Shahrul Aszuan
Nama paggilan : Kakak, Chem, Ticha, Dik Aka
Tarikh lahir : 13 Mac 2006




Terima Kasih semua !!!!


14 comments:

  1. semoga sukses yong....aku suke sume2 pic ko nieh....mmg ade harapan yg cerah....

    wei cun ar umah ko...dah siap kan....mesti tak sabar nak dok umah sendiri kan.......tahniah yeak!!

    ReplyDelete
  2. akak suka pic yg dia duk kat akr pokok tu.... cantheq a... semoga berjaya chem...

    ReplyDelete
  3. semoga chem menang!:) good luck

    ReplyDelete
  4. good luck yonh..
    aku suka pic chem bersunglasses tu...
    time tu chem still bam2 lg..

    ReplyDelete
  5. akak suka tengok pic chem tu yong..memang fotogenik cik kak sorang tu..

    ReplyDelete
  6. yong...chem pun join contest...chayiok!! chayiok!! semoga berjaya ye chem....

    ReplyDelete
  7. wah senangnya jawapannya kenapa chem mesti menang hehehehe...ishaAllah chem akan menang..

    ReplyDelete
  8. Good luck untuk chem ye..

    Best gak contest ni :)

    ReplyDelete
  9. amboi rajinnya masuk contest-contest ni...

    good luck!!!

    ***tukar skin blog nampak.... :D

    ReplyDelete
  10. kak yong, nabihah pon join gak..cube nasib jek...

    ReplyDelete
  11. mesti menang nyer.. hehehhe..
    good luck!

    ReplyDelete