27 May 2009

sempat lagi tu...

*gambar dari mr. google*

yeah! satu lagi lens berjaya disambar! Sigma 18-200mm (Nikon).
duk usha barang-barang utk rumah...alih2 ter "rembat" ni pulok....


18 comments:

  1. hehe..tmbh koleksi mcm ni takpe. akan dtg menda2 tu bg income blk. plg modal, ye tak?

    ReplyDelete
  2. wah tambah koelksi ha... chaiyok2...

    linn nak beli bdn eh punn belum lagi nie... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaaaaaaaa akhirnya dapt gak letka jejak... komp linn sejak 2 minggu ni penuh dgn kesengalannya... leh tgok blog tapi takleh tingai komen... asal tekan komen kan bertahun tunggu dia kuar... napa yer yong?

    ReplyDelete
  4. Salam...wah gear baru, best..best..bokehnya pun smart nih

    ReplyDelete
  5. hahaha biasalah tu..pasni makin mantap lah..

    ReplyDelete
  6. wah yong...tambah koleksi lens nampak!!bagus....tambah gempak lg gambar mu nanti!!!

    ReplyDelete
  7. hmmm menambah koleksi lagi ker...sure lepas ni kalo amik gambo lagi marveles.... dah ader lens yg cun...

    ReplyDelete
  8. wah lagi jauh lense..gile nembak pas ni Yong!

    ReplyDelete
  9. makin debomb le pic dari ko yong...cayalah!!!

    ReplyDelete
  10. amboi yong..rembat jgn tak rembat... makin malatops la pic korang nanti...arrghh...jeles ni... bila nak tembak akak?? hehehehe...

    ReplyDelete
  11. bagus la yong ko dah tambah koleksi...hahah aku gaks yg cuba tuk menorai kamera aku sampe ke tahap maksimum!!!selagi boleh!!!

    ReplyDelete
  12. amboiiiiiiiiiiiiiiiii
    toy baru aaa (wah lopeh ni berBOkeh ler )
    mantOPPPP

    ReplyDelete
  13. wah lagi dasyat akak punya kamera..best tu klau nak snap untuk weeding..akak jurugambar ke??selalunya sape yang beli kamera macam ni photogrape hehehe...badannya pun tak dapat den nak beli inikan pulok matonya lagilah hahahaha...

    ReplyDelete
  14. xpe...nih lens carik makan ni
    beli tp bole "beranak"
    leh wat duit
    bukan mbazir namanye...

    hehehhehehe

    ReplyDelete
  15. aka, ja sgt jeles ngan akak...wakakakawaka..nk tuko gaks...huhuhuhu...

    sure lps ni gambo jd havoc...hahaha

    ReplyDelete
  16. semakin powerlah yong punya photoshoot.. bila dh pakai lense mcm ni, lense lama mesti rasa xbest sgt dh...hehehee...ni yg tak sabar nk tengok result dr sambaran terbaru ni..

    ReplyDelete