28 May 2009

PONEY warehouse sale


terjah PONEY warehouse sale @ South City Plaza Seri Kembangan (28/5 - 1/6). tak gi lama pun. kejap je.beli pun 3, 4 helai je. tu pun lik awal..mintak member tlg bayarkan..panjangnya beratur mak aihhhh! perghhh ramai tul orang! tak rembat byk mana pun, plan nak cari gaun utk raya, tapi tak jadi pun..pasal rega baju mcm gaun2 sama je cam rega kat butik atau parkson..less pun dalam 50% aje... choice pun tak banyak. ada gak la baju2, seluar2 rega dalam 10-15 hinggit...yg saiz 7 yrs ke atas byk gak choice nya..tapi susah tul nak cari saiz utk 3-4 yrs punya.. kena pandai korek dan korek..hehehehehehe. itu yang aku tak reti tu!


15 comments:

  1. camna akak leh tatau nie..hehe sib baik xtau..kalo tau masalah gak..hehehe

    ReplyDelete
  2. tp kan yong
    poney kat memana pon harga dia dah jatuh kan?
    katenye discount 50%
    manjang discount...
    sbb kat kelantan nye PONEY...dah bankrup

    kalau kat penang tu...manjang je rege RM20 je tee nye...

    ReplyDelete
  3. kak...smlm ja pegi gak..smpai kul 1 tghari, ramai seh..baju2 pon da becampor..beli gak lam 4/5 helai..tuk anak dara ku time raya nnti...ye lah kak, size 3-4 ssh la nk cari...1-2 byk lah, sbb style poney cutting cam kecik je kan kak...
    pastu bengang giler la, dh lps g poney warehouse sale tuh, g lah saje2 jenguk kt poney JJ..last2 kt ctu pon sale 50%...xyah nk rebut2 sbb yg latest pon akan diskaun 50%...nyesal giler..kt butik2 lg byk choice...rugiii nyerr...

    ReplyDelete
  4. la...ye ke yong? takde saiz? baca je tajuk post mu kali ni, terus ku ingat nak g terjah poney gak.. nak carik baju raya la ni..hehe..

    ReplyDelete
  5. kami pun plan nak p wiken ni yong..tgh muhasabah diri layan org ramai gila tuh.hehehe

    ReplyDelete
  6. yong... kami pegi lu yg kat Shah Alam... byk choice... ok la.. dress tinggal dlm RM20 henggit... kami sempat amik skirt labuh 4 Nana... pegi pun sbb teman kakak beli baju bb dia.. murah gak especially tang suar jean.. ok la.. baju pun x kurang dari RM15...

    ReplyDelete
  7. salam yong....rindu lama xsinggah...
    lens br pon dh sambar ni...best...pic pon ada improvement..teruskn...

    br cadang nk gi serbu gak..tp kalu dh yong ckp tak murah sgt, lebey kurang cam kat butik jer so mls la jugak ida nk serbu....

    ReplyDelete
  8. sales mmg best..tapi bila tgk org yg ramia mcm apa, blh ilang mood dibuatnya...nak2 lak kalau kena Q panjang masa nak byr...lagi la rasa hangin..hehehe... tu pasal hubby akak tak suka sales.. tapi akak suka..camno tu???

    ReplyDelete
  9. perghh..mmg rambang mate kalau time whsale ni..tp tang nk beratur time membayar tu yg tk tahan tu..

    ReplyDelete
  10. demi sale sanggup ku redah jugak wah ayat tak boleh blah kan hehehe...Oooo jenama PONEY,diskaun 50% huh bestnya tapi sayang nurul tiada ditempat kejadian utk meyambar beberapa helai untuk adik nurul hehehe...

    ReplyDelete
  11. ooo yong pi warehousale poney ni ek...akak mula ingat nak gi gak...tapi jumaat lps pi sogo ada member card sale...pastu poney pun wat sale gak...so, rembat suar baju poney tuk haikal kat sogo je lah....banyak gak rembat tuk stok raya :-). lagipun less dia 70% hehehe...

    ReplyDelete
  12. ko mmg suke kan yong bersesak2 dgn org ramai kan yong.....x byk pilihan erk yong utk bdk 3-4 years....eija ada terbaca kat paper warehouse nie...tp malas arr nak bersesak2....esk nak sogo!!!!

    ReplyDelete
  13. kak..sudi2kn amik award kt blog liz ye..

    ReplyDelete
  14. aceli istilah sales ni itulah rege de yang sebenanya . mase sale derang dah untung 1 kali ganda..bile de tak buat sales tulah nak buat untung 2 kali ganda hehehe last week bibu sempat gak merembat 11 item ngan rege yang sgt berbaloi kat reject shop warehouse..tu tuk stok sthn kot hehehe

    ReplyDelete