14 July 2009

sabah mari....



cerita lama...ni lah ada masa nak hapdet..
tapi gmbr je la dulu...cerita ceriti lain kali ye..
layannnnnnnn!


*jumpa dengan member lama yg sekarang mengajar di Politeknik Kota Kinabalu*



* @ Borneo Hypermall..sama je cam Alamanda.. :p *


* sorga shopping aksesori mutiara *

* @ Pulau Manukan..tempat snorkeling *

* sorga makanan laut! walahhhhhh beb! area pasar malam @ KK *
* chem bila dapat main ayor *


* otw ke Pulau Manukan..naik boat laju..acik takooooot!*


* @ Karambunai..view mmg chantek! *



jap gi sambung lik...

21 comments:

  1. dh besar yea chem..bile la nk ader adik ni..;)...aleeya skrg dh jadi 'matured' sket sejak ader adik ni..

    ReplyDelete
  2. wah...best nyer kak yong..teringin nak g sabah ni..entah bila la nak pegi ni...

    ReplyDelete
  3. dah sampai pun awak ke sabah...akak je yg blm lagi..huhu...bila nak pi ni?????????? chem nampak dah besar laaa.....

    ReplyDelete
  4. kak yong..best dak g karambunai?..selalu dgr cite je..katenye cantik tempat tu..ayunye chem..tul kate kak aimi..nampak da beso chem ni..

    ReplyDelete
  5. yong aku sukaaaa betul gamba yg last tuh..aduhai lawanya ticha ni..dgn jaket jean dia tuh...

    ReplyDelete
  6. besttnyerrr..linn tak samapi lagi kesana...huhuhuhuhuh adik linn cite best gile kat sana...cantik...

    ikan bakar tu sungguh menyelerakan.. adehhh..

    comell nyer chemmmmm... geramm tgokk

    ReplyDelete
  7. wallah comel chem ngan baju jeans tu....aku tetiba ilang ingatan plak org sebut apa tu..keh keh keh..makin tua lorr...

    bestnyer yong...
    apa ko shopping kat sana yong?
    sure mutiara bagai kan yong

    yg tak tahan tu..
    gi pulau manukan utk snorkeling..
    nie kalau laki aku bc nie...sure dia excited nie yong....takpe....nanti aku refer kat ko erk utk our next holiday ...he he he he

    pulau karambunai...
    bestnyerrr yonggg......

    ReplyDelete
  8. Bestnya Yong awak gi Pulau Manukan tu orang kata memang cantik pulau tu kan.Tang seafood tu yang tak tahan tu ye..keciur air liur ku dibuatnya

    ReplyDelete
  9. wah yong....nasib baik tak lama ko peram piccas sabah nie......1 borneo tu aku dah masuk....serius jamilah jemelery tu pun aku dah masuk.....hehehelagoon park ngan pulau manukan tu jerk eija belom sampai lg...harus pergi lg nie....cepat tempek gambor sabah lg tau!!!

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt lepak karambunai.. maria aim je nak ke situ.. belum dpt gi lagi..

    ReplyDelete
  11. chem makin lame makin cute!:) jadi model mama chem ye...bestnye g sabah kan yong..sy dulu duk sabah(labuan) lebih kurang 18 tahun dulu..mesti seronok kalau dpt g jalan2 ke sane lagi, tgk umah lame,sekolah lame bla bla bla

    ReplyDelete
  12. yong..ko stay kat karambunai ke?

    ReplyDelete
  13. wooo sabah maliii oo..
    bestnyerrr..
    amik paket percutian ke yong?
    suke tgk mata chem yg bulatz tew :')

    ReplyDelete
  14. alahai chem
    cutenya pakai baju tu
    Dah anak dara anak hang YONG!
    mana lagi gambaunya....tak pueh ler
    atter sikit benor, boh aa lagik

    Yong
    ini ke yang dinamakan pulau Manukan tuh
    teman pernoh dengor! Ooo ini lah er...lawo YONG. Boh lagi lagi Yong
    x sabor teman nak nengok NIH

    ReplyDelete
  15. wa.. rindu plak nk jejak sabah balik.. dulu my parent dok sana dlm 3-4 taun gitu.. sempatla jalan2 makan angin... waa.. dah ada mall ek kat sabah.. dedulu apa yg ada eks..

    ReplyDelete
  16. sonokkk nyaa g sabah........tak penah sampai

    ReplyDelete
  17. Alahai sikitnya gambo.....frustnya...

    Yong, bukan main Cik Chem dgn jaket birunya tu, macam budak besar je rupanya....

    ReplyDelete
  18. lama tak tgk chem....rinduuunya....
    dah besar chem haaa....

    ReplyDelete
  19. aiii...nak sambung jap lagi??..tu bile nye?

    best nye tgk entry ke sabah
    bile ler kami nak sapai sana ekkk?

    ReplyDelete
  20. kami plg ske pg mkn kt pasar malam dia tuh.. byk seafood n chicken wing pun murah..sedappppppp... bulan 9 ni kami plak nak menyinggah ke sana.. hehe

    ReplyDelete