02 July 2009

kembali....

**gambar lama**
hi, semua!
kembali..tapi update pendek2 je..
adoi..tak leh lama-lama ngadap blog ni. hapdet pun kat opis..
tak best la..sini internet tak laju.
kat umah internet lum pasang lagi..adoi, rindu nak jenjalan kat blog korang semua.
rindu nak baca cerita2 korang anak beranak..
kami dah selamat pindah..tapi bab unpacking2 lum habis lagi.
ada siapa mau tolong???? :p

cik chem pun dah mula masuk taska hari ni.
alhamdulillah, semua berjalan lancar..
cik chem pun happy je gi school..
cikgu2 nya kata mulut cik chem becok! kehkehkeh
ok la, nak cerita pasal cuti2 ari tu ke KK pun tak de mood lagi.
gmbr pun still dalam kamera tu. nanti2 ye..kita cerita ye....

da!






23 comments:

  1. peristiwa paling x leh dilupakan..pagi2 dah bergegas ke taska tapi terpaksa patah balik sbb terbau sesuatu yg tidak menyenangkan.. rupanya semalaman chem dah berak.. pagi td baru perasan

    ReplyDelete
  2. anonymous@babah : kehkehkeh babah lah..tak mau chek!

    ReplyDelete
  3. selamat pindah umah baru yong....sonok chem kat taska tu kan....

    ReplyDelete
  4. fariena: yeah...

    maria: yup..berlari kuar kereta tadi..

    ReplyDelete
  5. kak iza: haah..over tul xted nya..

    ReplyDelete
  6. wah cehm dah skull ker? itulah rindu wehh nak tgok gambo chem... cepat hapdet gambor dia gi skull yerk..

    ReplyDelete
  7. kak iena pun pbaru jer pindah umah.amik cuti 2 hari..tapi tak habis kemas pun...
    cepat updated gambar..banyak tul yong hutang ni..gambar umah baru, gambar KK, gambar chem p taska dll..keh3...

    ReplyDelete
  8. wah..xsabar nak tunggu n3 terbaru dari kak yong ni...

    ReplyDelete
  9. ciklinn: chem gi taska..heheeh dah tua baru nak gi taska..

    ReplyDelete
  10. kak iena: sama lah dgn yong..amik coti 3 hari lagi tu..tapi tak gak habis ngemas!

    umie: heheheh tah bila dpt uploadnya..

    ReplyDelete
  11. yeahh yong hapdet gak.. hehe al-hamdulillah chem ok kt sekolah..legakan..

    ReplyDelete
  12. take your time yong......nanti hapdet cow2 punyer!!!!

    ReplyDelete
  13. aku rindu ko ngan chem
    welcome back welcome back

    ReplyDelete
  14. SUE: hehehehe aku hapdet ciput ja..

    eija: tah bila nak masuk line tipon ni..

    zana: aku pun rindu kat korang!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. welcome back.. yong ang chemm
    rindu betull lama tak update...
    selamat berpindah ke rumah baru....

    ReplyDelete
  16. uuiissshhhhh! lame btui x jenguk. smpai ibu, babah & chem dh pindah pun x tau! huhuhu...anyway selamat pindah & hope u all happy!

    ReplyDelete
  17. wah dah lik yeak...gi KK plak tu....citer cepat2 tau ...tak sabar plak, kiteorg ade plan gak nak gi KK nieh.....

    ReplyDelete
  18. ala yong, akak yang ada internet kat rumah pun kekadang tak sempat nak update. hehehe tak pe take time.. kemas la barang kat rumah dulu ok?

    so chem dah seronok la yer duduk taska. mesti dia banyak kawan pasni.. banyak la dia berceloteh tentang aktiviti dia kat sekolah...

    ReplyDelete
  19. hehe bes bes..naty cpat2 msuk tenet n update cite tertunggak k :)

    ReplyDelete
  20. alaahai....comei chem... camno umah baru? ok la kan.. sure penat giler ngemas nyer...

    ReplyDelete