21 March 2009

sebabnya..

ni lah antara sebabnya kenapa aku dah jarang dapat duk mengadap pc kat rumah tau..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





takpe lah..kurela dalam keterpaksaan! hahahhhaa



29 comments:

  1. layan apa kusyuk sgt tuh...
    thomas?bob?fifi? ke wonderpets....ahaksss..

    ntah2 baca blog mamanyer...

    ReplyDelete
  2. khusyuk sungguh chem... ape yg ditonton & didengar tu..

    ReplyDelete
  3. anak2 zaman sekarang yong
    baru 3 tahun dah kenal internet, dah kenal computer....
    dunia nie makin canggih kan...

    hu hu hu

    khusyuk betul chem yerk

    ReplyDelete
  4. apa cemp buat tu kusyuk sgt..

    yong kena beli satu lagi lp

    ReplyDelete
  5. huhu samalah cam dalila..kalo dia nampak jer mama dia on lappy tergedik gedik dia lari panjat meja.. gerams jerk..pastu sibuk duk atas meja.. tp chem ni mmg nampak matured lah yong...sesuai sgt dah ko bg dia adeq...

    ReplyDelete
  6. Heheheh... Chem konker pc ye....aisey teringat kat Ellisa dulu2, mmg 1 ari ngadap pc main online games kat Playhouse disney dan Nick Jr punya website.

    Lepas tu, saya belikan dia Vtech punya game, dan belikan dia Gammeboy ...barula dia tak kaco

    ReplyDelete
  7. amboi chem..khusyuk nye dia..tgh layan ape tu?

    ReplyDelete
  8. yong
    cam tu ibu kena beli satu lagi
    belikan lah chem LEONOWO tu yong
    kecik moleh ajer hah (hehehhehe)

    Petang tadi mike tak tengok bellon ke yong

    ReplyDelete
  9. sama la yong kalo kami nak bukak kat umah harus adriana layan dulu erk... x tgk youtube dia nak game fish.... tensen den

    ReplyDelete
  10. budak bijak cam tu la yong....he he he he......kecik2 dah pandai handle lappy....

    ReplyDelete
  11. ***
    yong
    wow perkataan baru ke
    GILLER KENTANG (hehehhehee)
    adui hang ni wei
    buat pecah perot jek

    Yong
    tu aku shoot gambor Zubye pakai VIVID
    baru aku tahu apa guna VIVID tuh, natural kan(manual tu yong)
    sukanya aku arinih. selalu face burn sokmo.

    ReplyDelete
  12. hahaha..yong sma ngan ghazi dlu
    nkkk je tgk pocoyo kat oc
    pdhl koleksi dvd nye dh belambak...
    tp skrg kureng sket dh..kami bli mende lain kasik tarik mnat kakaka

    senang ummeh nk wat kija...

    ReplyDelete
  13. ader gaya farah fauzana in da house..layannn chem....

    ReplyDelete
  14. Anak buah Amyz suka pakai headphone sambil tgk YouTube SpongeBob. Hihi. Comel!!

    Comelnyaaa dia~~

    Time kasih sudi buat lawatan. Hihi. :-)

    ReplyDelete
  15. yong, beli lagi satu :)

    atau buka cyber cafe :)

    ReplyDelete
  16. amboi...chem kita ni...dia dgr lagu ke yong?? ke tgk movie?? bukan main khusyuk lagi tu...

    ReplyDelete
  17. chem tengah buat apa tu yong.. siap dengan headphone sekali tu. dah macam DJ radio plak.. khusyuk betul dia ni..

    ReplyDelete
  18. kena beli satu lg la nampaknya..huhu..

    ReplyDelete
  19. huhhh...layan apo tuh chem ?

    itu ler pasal kak farah x penah ajar HD dok depan nb...
    nanti kita yg xleh nak mencelah

    ReplyDelete
  20. Yong kemana tumpahnye kuah kalau tak ke nasi kan..awak kena bagi peluang & laluan la kat dia yong ;D

    ReplyDelete
  21. mak aiiiii... advanced giler beb!! dok buat digital scrapping ke ni? kemana tumpahnya kuah, kalau tak tumpah atas meja komputer...heheh

    ReplyDelete
  22. whoah, full concentration lagi si chem nih ;)

    ReplyDelete
  23. chem tgk apa tu? khusyuknya....

    tu la dia yong, budak2 zaman skang nie...serba IT. Haikal pun kadang2 kacau gak papa dia kalo papa dia dok depan laptop.

    ReplyDelete