19 March 2009

????????????

siapakah yang akan tersingkir????????????????

muahahahahahahaha

sorry beb! ni kes tak sempat nak hapdet blog! main tepek je ni..

gambar terpaksa diblurkan, atas motif kerahsiaan! hahahahhaa
chow!

23 comments:

  1. hehehehehe!!! kelakarlah.... mcm real jer terkeluar!!!

    ReplyDelete
  2. nih bukan tersingkir nih

    ni kes AFUNDI masuk ni...

    ReplyDelete
  3. percaya pd diri.. dgn harapan dan keyakinan..

    ReplyDelete
  4. lawak lah si chem nie....mcm pandai berlakon jerk....eija rasa mcm RINI yg tersingkir sabtu nie...mlm tadi tgk dairi AF....dia asyik menangis jerk bertekak dgn bdk lelaki...apa2 pun tunggu sabtu nie yerk!!!!

    ReplyDelete
  5. demam AF melanda
    chem pun kena tempias ker...tu tersingkir ker baru afundi masuk chem tu...ha ha ha

    chem sayang...
    pasai tarik beg tu terbalik....
    rosak ler nanti...

    oooo tu beg baru yg chem pau ngan ibu erk masa besday.....

    ReplyDelete
  6. siut ko yong....matik2 tertipu....kalo dak chem laa yang tersingkir, aku tetap afundi die....he he he

    chem ooo chem, awat tarik beg, roda ke atas tuuuuuu hi hi hi

    ReplyDelete
  7. demam AF dah bermula :)

    selepas AF, sehati berdansa pulak, then raja lawak semula :)

    siap boleh hafal lagi strategy astro :)

    kayalah kilang tisu dan penjual tisu ( refer to iklan kat astro) :)

    ReplyDelete
  8. lawak lah chem...tp awat tarik bag tebalik...kes dah sedih gile lah nie...smpai bag terbalik pon x pasan....hehehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha pandai berlakon chem ni..

    ReplyDelete
  10. >>cantikler bag dia..
    >>ni bakal peserta AF?? lambat lagiler chem...

    ReplyDelete
  11. AFUNDI CHEM... ahaksss.... pesal gambo tu blur yong??? ishhhh....ada rahsia disebaliknya???????????

    ReplyDelete
  12. percayaaa...
    pada diri...
    dengan harapan dan keyakinan..
    hahaha
    afundi masuk CHEM !

    ReplyDelete
  13. heheh..yong sama lah cam kanda..suka tarik beg terbalik camtuh..abes rosak beg tau bergeser dgn jln tar..grrrr...

    ticha pun minat AF eks?like mother like doter lah auntie!

    ReplyDelete
  14. Alamak chem minggu pertama dah tersingkir ker?? sedey nye huaaaaaa

    ReplyDelete
  15. AF singkir ke atau AF masuk nih

    ReplyDelete
  16. cantek beg cemp..baju pun lawas

    ReplyDelete
  17. wei yong
    x dek nak afundi si chem ni
    sian dia taw....(hehehehehehhe)

    YONg
    april 11 outing gi taman burung KL/rama2
    abang meorjay nai buat outing kat zoo
    aJom ikut jom

    ReplyDelete
  18. AFUNDI MASUK CHEM ...

    Pasti berjaya di akademi fantasia!!!

    ReplyDelete
  19. dgn sayu kaki chem melangkah pergi...siut a...cam yo yo o jer tersingkir...
    afundi masuk chem....

    ReplyDelete