25 January 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

tetiba ada rasa mahu join contest. tak pernah menang pun lagi. join pun jarang, ada hati juga nak menang :p hikhik

so, kali ini contest ni nmpk mcm menarik.


CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni ~http://sitifatimahhh91.blogspot.com/
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

*oh, kalau saya menang, saya mahukan berhelai-helai tamak sungguh haha pakaian kanak-kanak utk sorang2nya anak saya..Chempaka Batrisyia. tak mahu benda lain, mahu sesuatu utk anak comel-comel, busyuk-busyuk manja saya ni ye ;)

ini dia gambar hitam-hitam putih-putih yang agak2 pd saya sgt cool okeh! :p



so, here we go..saya mahu tag siapa ye utk join contest ni..

1. Kak Ina Mama Jannah & Rizqi
2. Zana Mama Batrice
3. Lieya Mama Mia Mija
4. Su Mama Maryam
5. Kak Mimi Mama Farhan & Emily

ok. selamat mencuba. mana tahu, kot-kot menang kali ni.



5 comments:

  1. va va va....sgt cool ok

    aduh! aku di tag sama yerk

    ReplyDelete
  2. umie: terima kasih, auntie ;)kata chem hehe

    ReplyDelete
  3. salam..hye..tq join contest :) good luck !

    ReplyDelete