07 January 2010

mari kita ke sekolah kawan-kawan...

hahahaha! mood pagi yang agak2 mcm samar-samar je gitu!
eh, betul ke saya nak sekolah ni????

sampai-sampai je, terus terjah menan!


hari pertama, teacher beri goodies bag dan buku kaler2.. ;p



alahai, puteri kecil saya yang baru berusia 4 tahun ni dah mula bersekolah. pre-school lah. semangat juga dia nak bersekolah. tapi, part bangun pagi, mandi..yang masih berat lagi. tapi bila dia nampak uniform nya tu, ahahahaaa, terus semangat! bagus!

eh, kita sambung lagi ye. saya nak sambung kerja semula. shhhhh, waktu kerja ni!

ekekekekekeke

nanti-nanti saya upload lagi gambar puteri kecil saya ni. oh, anak dah mula bersekolah, dan saya mulai merasa saya semakin tua! :)


9 comments:

  1. chem sgt chomellllllllllll.... moga chem rajin p tadika... :)

    ReplyDelete
  2. ni tadika merah tu ye??tempat kakak dulu mase umo 4thn hehehe..smgt chem!!

    ReplyDelete
  3. apa nama tadika dia ni yong.. kt area mana ek?

    ReplyDelete
  4. nur alisya, comel yg notti!

    sue, harap2 rajin lagi lah dia..amin!

    kak emy, hehehe klu nangis lagi kiut kak!

    bibu, haah. tadika merah tu. taskanya depan tu gak..

    kak atty, amin...:)

    maia, tadika titian ilmu. area kolej komuniti ni juga..

    ReplyDelete
  5. salam YONG
    suka aa tengok baju kakak tu, striking
    skolah mana tu yong? bangun pagi senang tak? he he he macam biasa aa. dulu kita pun liat nak bangun kan. mesti sonok kakak gi skool erk...

    ReplyDelete
  6. alahai....
    chumel banget...
    best ler yong....chem dah gi school...aku teringin nak rasa perasaan camtu...sure excited nak mengejutkan dia kan....

    ReplyDelete