10 September 2009

lumrah alam...

emmm, bagaimana kita nak tahu yang anak kita dah besar??????


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

bila dia dah mula meminta dan meminati kasut bertumit agak tinggi!
walau ketika ini umurnya baru 3 tahun setengah!


ye, ibu redha... :)

**kasut kikilalalalala awak ni klu terpijak kaki ibu,mahu mengelupur ibu ni kakak oi!**

10 comments:

  1. tu menunjukkan chem dah ada "taste" sendiri! dah jadi anak dara dah.. hehehehe

    kalau pakai kasut tu dengan baju kebaya, pehh mesti lagi "kebabom" chem dipagi raya..

    ReplyDelete
  2. wah.....anak dare ko...kemain lagik!!!....takpe yong, selagi die minat dan mengikut norma2 seorg perempuan, ikut kan jek...jgn yg sebaliknye die minat ...udah...heheeheh

    ReplyDelete
  3. kemain lg ye si chem..tumit tggi lg tu.tu blom msk bab mekap lg.huhu!

    ReplyDelete
  4. samalah ngan Humaira saya..beli kasut nak ada bunyi time jln...huhhu...dah anak dara lah katakan......

    ReplyDelete
  5. persis wanita melayu terakhir ler anak dara sorang nie ngan kasut tumit tinggi dia...silap2 kalah ibu dia..

    normal ler yong..anak2 pompuan dah start nak bergaya....lagi2 umur2 diaorg tu....tengok mama dia melawa...dia pun teringin gark

    amboi cik chem....pink kaler ada bunga2 lagi.....

    ReplyDelete
  6. hahaaa...betul la tu! dah jadik anak dara ibu ngan babah...

    ReplyDelete
  7. hehe..comei..dah semakin besar..

    ReplyDelete
  8. fullamak si cilik dah besar...hehehehe..mmg tomei arrr....

    ReplyDelete
  9. anak pompuan biasa la..amoi pun skang da praktis pakai high heel ibunya...xlama lagi bole join ngan chem

    ReplyDelete
  10. mmg ler..kakak dulu mase 3 thn cam tu la jugak..aish...ngalahkan mak de! ekeke

    psst: Slamat Hari Raya Yong, Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete