22 July 2008

kakak dan doyan..

*using Elash_MangoTango freebies..i love the color! so sweet!*
yahooooo! at last, berjaya jugak aku hasilkan my new LO! curik masa! opss, sorry! Alhamdulillah hehehehe

*****************************

Opss! tangan comel siapa ni??? ha, ni dia puteri doyan!!!!!!!


musim doyan kali ni anak gue sudah pandai merasa nikmat makan doyan! :p jelas ksungguhan makan pada mulutnya itu...hehehehe


dah jenuh suruh duduk..tapi tetap gak duk cangkung! mcm dah hengat donia dah masa ni agaknya...:p sabar kakak..sabar..


uiks,capai lagik..malam tu aje, dalam 4 ulas dia bedal! tak panas ke cik kak????


sesungguhnya den suko bilo anak den gomar makan doyan dan tahu menikmatinya... banggo dgn buahan tempatan kan. mmg rugi ler pada sesapo yg tak gomar doyan! isshh!


***class utk semester ni sudah bermula. terasa macam migrain tiba! :p apa pula karenah mereka kali ni yek?? but i love it!**

8 comments:

  1. aloo...


    u've been tag !
    g blog farah utk ambik homework

    at
    http://farah-momma-hd.blogspot.com/2008/07/ive-been-tagged-by-liana-mama-danial.html

    ReplyDelete
  2. belasah durian ye ticha..
    auntie makan satu ulas pun dah skt perut.. huwaa
    dulu tak camni pun..

    ReplyDelete
  3. amboi..berjaya buat LO baru ye..hehe..kemain chem mkn dorian..blh la geng dgn iqa mcm ni..

    ReplyDelete
  4. bestnyer nengok icha makan durian. auntie nak sikit boleh??

    ReplyDelete
  5. farah: ohhh gue kene tagged ye...tungguuu

    maria: alahai maria...rugi la kan..hehehehe

    ReplyDelete
  6. crazy beautiful88: kalau auntie nak meh la dtg sini..:p

    mama iqa: lepas gian nak wat LO..:p

    ReplyDelete
  7. anak sey pun goma dian. nak ilang paneh, minam yo air cap badak tu... tayah minam air kulit bagai do...tecucuk bahayo!!!

    ReplyDelete
  8. kak jah: huhuhuhu mcm tak sanggup lak minam air cap badak tu! kalau brandnya bukan'badak' ghaso eh sanggup gak yo..hehehehe

    ReplyDelete