11 June 2013

#Masak. Makan

Aku nak taip tajuk ni pun dah seram. Masak. Kemudian makan. Huh! Kembang tepi kanan kiri atad bawah lah jawabnya.

Sejak tukar 'kerjaya' ni, mmg lama boleh lepak kat dapur. Chem pun dah pandai request macam2. Nak makan itu. Nak makan ini.

Tapi kesian.

Mak nya pula tak terer masak. Haha. Ehhh, dunia dah canggih. Kata ada google. Gunalah! Bersepah resepi kan.

Tapi bagusnya, ha boleh asah skill masak masak. Dari bengap tak tahu, eh boleh cerdik dah. Haaaa! :p

Cuma harapnya, biar anak dgn abahnya je la yg sihat membesar bagai johan. Aku??? Ha, jangan cari pasal!

Kegemaran Chem sekarang. Egg in toast katanya! Nyummm.

7 comments:

  1. Sedap egg toast cik chem itu teringin wei

    ReplyDelete
  2. menarik egg toast ko tu...
    actually kan... sapa2 dok oversea lg terer masak fr kami2 dok mesia ni.

    ReplyDelete
  3. menarik la egg toast tu.. cemana buat ye? Ajar la skit

    ReplyDelete
  4. tak tahan tengok yang meleleh tu, sedapnya!

    ReplyDelete
  5. nampak macam sedap jer...blackpaper sket..terbaeek..hehe



    PERCUMA Roadtax expiry date reminder

    Roadtax Reminder Malaysia


    Perbaharui cukai jalan dan insuran disini

    Renew Roadtax Malaysia


    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete