14 February 2011

chempaka saya

haiihhh. sekali sekali di make over, nampak lain si kesayangan saya ini. semakin nampak dah besar tau. :) chempaka di make over kan oleh makngahnya la. nak harapkan ibunya ni, calit bedak tau la. ops, satu lagi. calit lip balm je tau. hih :p

sekali dah kena 'kaler', terus beraksi depan kamera tanpa disuruh. kemain dia tau :p

kalau buat aksi senyum simpul2 sampai tak boleh buka ni, serahkan aje pada dia. tapi kalau tiba mood tak berapa nak untung, pahit sungguh senyuman dia. biasalah. si tecik ni ada juga angin. segala jenis ada.

puting beliung. monsun. semua ada. hih


tahap perasan yang terlalu tinggi masa ni. padahal, dalam lubang idung, ada something! haha



kejap je ni. 10-15 minit je bertahan. lepas tu, aksinya kembali seperti biasa. lompat2 atas sofa + katil. itulah chempaka yang sebenarnya. hih

takpe. takpe. ibu suka. ibu suka :p

4 comments:

  1. selamat menyambut Maulidur Rasul

    ReplyDelete
  2. alalala mmg bersimpul manis senyum nya...hehehe...

    ReplyDelete
  3. fly: selamat menyambut Maulidur Rasul

    ReplyDelete
  4. farra: hihi simpul sampai ssh nak buka

    ReplyDelete