29 April 2008

siapa gerangannya ni????


siapa ye gerangannya ini?? ingat lagik kata2 pengarah aku, "aik,budak kecik mana ni yang nak kawin ni???? " hikhikhik

hehe nape ye aku letak gmbr kad kawin nih?????

kerja..kerja..kerja...

hidup untuk kerja..atau kerja untuk hidup..korang pilih yang mana?? hikhikhik
aku sekarang bz sket la...even sekarang ni pun memalam ni pun sambil jeling2 kat blog ni aku still tgh ngadap kerja lagik..sampai bawak lik umah..

kalau lah aku diberi pilihan... ehemmmm

26 April 2008

novel?????



*credit to Val - Kits Wing Design

yong baca novel??? adakah aku berjaya habiskannya?? atau sekerat jalan lagi?? Ramai dah yang suggest aku baca ni. Baru ni aku rasa mcm nak beli..padahal sket punya lama dah published! Ada byk series lagik yang lain..tapi dlm byk2, yang ni macam best sket!

so,kali ni, harap2 aku berjaya menghabiskannya....hehehe

my new shoes


this coming 17th may ni ada fotokids gathering..anjuran kerjasama karangkraf etc. kalau tak de apa2 hal, insyallah kami join sekali. Kaki Chem dah makin besar. kasut dah jadik makin tecik la. hehehe so ada excuses nak suruh babah belikan kasut baru utk chem. Ibu pun sekali tau!!
Dah lama teringin nak tgk chem pakai kasut cam ni..kasi brutal sket..asyik2 kasut ayu2 jek..cuba bagi brutal style sket.....

let's Scrapping



hobi sekarang. i'm in love la. love to scrap. suka bila lihat picture yang edited..esp. my lil princess punya picture.


thanks to Fliffy. minat bila tgk dia punya scrap.